De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
Festival Retour

Praktische info

Om je bezoek aan onze inspiratiedag goed voor te bereiden, vind je hier nuttige informatie.

Datum

Zaterdag 14 oktober 2017 van 11 tot 17 u.

Gratis

Voor deelname aan de workshops betaal je eenmalig 5 euro, ongeacht het aantal workshops waaraan je deelneemt.

Inschrijven voor de workshops is niet verplicht, maar als je zeker wil zijn van een plaatsje in jouw favoriete workshop, raden we dit wel aan (inschrijfformulier).

Bereikbaarheid

De Leoni-hal bevindt zich op de Corda Campus, Research Campus 11 in Hasselt. Er is een ruime parking aanwezig voor wie met de auto komt, maar toch zouden we willen vragen om zoveel mogelijk voor duurzame verplaatsingen te kiezen.

Met de fiets

Met de juiste bandendruk en gesmeerde ketting kom je probleemloos tot bij ons gebold. Je kunt je tweewieler parkeren vlakbij de inkom.

Met de trein

Het station Kiewit ligt op wandelafstand van de Leoni-hal (reken op een kwartiertje stappen). Kijk op www.nmbs.be voor de actuele reistijden.

Met de bus

De bussen van de Lijn brengen je tot op 10 minuten wandelen van de Leoni-hal. Je stapt dan best af aan de halte Kiewit - Walenstraat. Vanaf het station van Kiewit doe je er te voet een kwartiertje over. Kijk op www.delijn.be voor de actuele reistijden.

Met de auto

Voor wie met koning auto komt, is er een parking voorzien waar je gratis kunt parkeren. Volg gewoon de wegwijzers en je vind ons vanzelf. Nog een tip: maak eens gebruik van een autodeelsysteem. Kijk op www.autodelen.net/autodelen-in-mijn-buurt naar de mogelijkheden in jouw buurt!

Adres voor de GPS: geef Walenstraat 75, 3500 HASSELT in. Bij Euroclean draai je de Research Campus in. Na 200 meter zie je de Leoni-hal aan je rechterkant verschijnen. Volg de pijlen naar de ingang.

 

Lokale activiteiten
Tips
Inspiratiedag